- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2002
Артикул:
3402U000144 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Обґрунтування параметрів і режимів роботи тістомісильної машини періодичної дії
- Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості
- Сушіння короткорізаних макаронних виробів із застосуванням мікрохвильового електромагнітногополя
- Удосконалення процесу пресування винограду в щоковому пресі
- Удосконалення процесу видалення нутрощів хамси гідравлічним способом
- Удосконалення процесу очищення бульбоплодів та його апаратурне оформлення
- Розробка процесу та удосконалення обладнання для виробництва фруктових паст з використанням дикоплодної сировини
- Розробка процесу та апаратурного оснащення комбінованого геліосушіння плодової сировини з автономним енергопостачанням
- Обґрунтування параметрів та режимів роботи протитечійно-струменевого гомогенізатора молока
- Удосконалення процесу екструдування дріжджового тіста з метою створення високоефективного обладнання