ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ДОСЛІДЖЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ
ПІДПРИЄМСТВ
1.1. Сутність конкурентоспроможності та її значення для ефективного
функціонування підприємств
.
1.2. Теоретичні основи механізму формування конкурентоспроможності та його
основні фактори, методичні підходи щодо оцінки конкурентоспроможності
підприємств
.
1.3. Міжнародна конкурентоспроможність в умовах реалізації інтеграційних
прагнень України
Висновки до
розділу
1.
РОЗДІЛ 2. ОЦІНКА РОЗВИТКУ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ
ПІДПРИЄМСТВ.
2.1. Розвиток світового та національного ринків молочної продукції………
2.2. Адаптація молокопереробних підприємств до умов розширення
зовнішньоекономічної
діяльності.
2.3. Аналіз ефективності діяльності молокопереробних підприємств
2.4. Оцінка конкурентоспроможності товарів та молокопереробних підприємств за
різними методичними підходами
Висновки до
розділу
.
РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ПРОЦЕСУ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ
МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ
3.1. Забезпечення якості та безпечності продукції молокопереробних підприємств
як складова організаційно-економічного механізму підвищення
конкурентоспроможності
…………………….……
3.2. Удосконалення методичних підходів оцінки конкурентоспроможності продукції
із застосуванням теорії комплексного змінного та підприємств молокопереробної
галузі в сучасних умовах
3.3. Здійснення інноваційної діяльності молокопереробними підприємствами як
фактор підвищення їх конкурентоспроможності, стратегічні напрямки підвищення
конкурентоспроможності……….
Висновки до
розділу
ВИСНОВКИ
.
ДОДАТКИ
СПИСОК
- Киев+380960830922