- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для двостороннього жаріння м'яса під осьовим тиском
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2002
Артикул:
3402U003840 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Дослідження процесу просіювання сипких матеріалів з метою удосконалення конструкцій просіювачів і збільшення ефективності їх роботи.
- Наукові основи ресурсозберігаючого розподілу овочефруктової суспензії на перфорованій поверхні
- Розробка обладнання для жаріння м'яса з високим вмістом сполучної тканини
- Удосконалення процесу адсорбційного очищення яблучного соку та його купажу
- Наукове обгрунтування і розробка прогресивних процесів та обладнання для виробництва жарених кулінарних виробів
- Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин
- Наукові основи і апаратурне оформлення перехідних процесів харчових і мікробіологічних виробництв
- Удосконалення перехідних процесів та обладнання для очищення цукрових буряків від домішок
- Оптимізація і синтез транспортного обладнання харчових виробництв
- Розробка процесів сушіння кизилу та продуктів на його основі