- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Розвиток обладнання потокових систем харчо- вих виробництв на основі використання гравіта- ційних сил
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2005
Артикул:
3405U002531 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Наукове обґрунтування процесів та удосконалення обладнання виробництва концентрованих продуктів з плодоовочевої сировини
- Вдосконалення процесу теплової обробки бурякової стружки в дифузійних установках бурякоцукрового виробництва
- Обґрунтування раціональних конструктивно технологічних параметрів процесів очистки соняшникової олії від фосфатидів
- Мікрохвильова обробка зерна під час руху у віброканалі
- Удосконалення процесу тендеризації м'яса за допомогою ультразвукових коливань та його апаратурне оформлення
- Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних виробів
- Підвищення інтенсивності роботи тарілчастої тістомісильної машини безперервної дії
- Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості
- Удосконалення процесів пастеризаційної і стерилізаційної обробки харчової продукції і напоїв
- Підвищення ефективності використання енергії при виробництві вина