- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Споживні властивості і збереженність вафель з рослинними добавками.
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2005
Артикул:
0405U003546 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Наукове обґрунтування методологii формування та контролю якості дисперсних систем продуктiв перероблення плодiв та овочiв
- Формування асортименту нових безалкогольних напоїв оздоровчого призначення
- Формування асортименту нових безалкогольних напоїв оздоровчого призначення
- Податкове адміністрування торговельних підприємств
- Формування якості добавок із хлорофіловмісних овочів та продуктів харчування з їх використанням
- Управління витратами підприємства на маркетингові комунікації
- Формування і товарознавче оцінювання споживних властивостей бавовняних білизняних тканин
- Формування якості хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів
- Товарознавча оцінка світлостійкості фіранкових текстильних матеріалів
- Споживні властивості спредів підвищеної біологічної цінності