- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Жирнокислотний склад ліпідів плазми крові і молока при використанні у раціонах корів жирових добавок рослинного походження
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2006
Артикул:
3406U002054 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Ліпідний склад та процеси пероксидації ліпідів у тканинах перепелів за різного рівня ліпідів і вітаміну Е у раціоні
- Дослідження окремих ланок процесу фібринолізу за умов моделювання in vitro
- Рівень експресії та мікрогетерогенність а-кислого глікопротеїну при запаленні та онкотрансформації
- Молекулярні механізми регуляції експресії генів 6-фосфофрукто-2-кінази/фрукт- озо-2,6-бісфосфатази у трансформованих клітинах підшлункової залози та шлунку
- Вплив нітрату і нітриту на метаболізм у рубці великої рогатої худоби та їх перетворення в дослідах in vitro
- Вплив зміни фотоперіоду на стан глютатіонової системи печінки щурів за умов токсичного гепатиту
- Біохімічний профіль крові лабораторних тварин за розвитку зовнішніх модельованих запальних процесів та застосування гліцетинату
- Стан антиоксидантної системи та неспецифічна резистентність у тварин за дії пробіотиків БПС-44 та БПС-Л
- Підвищення конкурентоспроможності трудового потенціалу найманих працівників в умовах глобалізації.
- Порівняльна характеристика тіамінзв'язуючих білків мозку, печінки та нирок щурів