- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Удосконалення технології вилучення цукрози з бурякової сировини
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2007
Артикул:
3407U001820 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Обґрунтування ефективних способів гідролізу інуліну цикорію та використання гідролізатів в харчових технологіях
- Науково-технічні основи технології виробництва сусла й виноматеріалів
- Розвиток наукових основ технології колоїдної стабілізації вин
- Розроблення способів підвищення ефективності процесу дефекації в цукровому виробництві
- Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку з використанням додаткових реагентів
- Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини
- Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини
- Розроблення технології високовуглеводного порошку біологічно активної дії із стружки топінамбура
- Розроблення cпособів інтенсифікації цукрових утфелів
- Розробка технології електрохімічної модифікації картопляного крохмалю