Ви є тут

Перетравність корму, обмін речовин та продуктивність кролів за дії селену

Автор: 
Косяненко Олена Михайлівна
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
3409U002721
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ1.1.Надходження селену до організму тварин .1.2.Засвоєння селену та його біологічна роль 1.3.Потреба сільськогосподарських тварин у селені та способи її забезпечення.
РОЗДІЛ ЗАГАЛЬНА МЕТОДИКА ТА ОСНОВНІ МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕНЬ .2.1.Матеріал і загальна методика 2.2.Методи досліджень .
РОЗДІЛ РЕЗУЛЬТАТИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ.3.1.Науково-господарський дослід з встановлення оптимальних доз селену для молодняку кролів при вирощуванні на м'ясо3.1.1.Споживання корму піддослідними кролями.3.1.2.Динаміка росту кролів та витрата корму.3.1.3.Морфологічні та біохімічні дослідження крові3.1.4.Перетравність поживних речовин раціону у молодняку кролів3.1.5.Баланс азоту в організмі кролів3.1.6.Баланс мінеральних речовин в організмі кролів.3.1.6.1.Баланс кальцію3.1.6.2.Баланс фосфору.3.1.6.3.Баланс селену.3.2.Науково-господарський дослід з вивчення біологічної доступності селену залежно від джерела його в раціоні кролів3.2.1.Споживання корму піддослідними кролями.3.2.2.Динаміка росту кролів та витрата корму.3.2.3.Морфологічні та біохімічні дослідження крові3.2.4.Перетравність поживних речовин раціону у молодняку кролів
3.2.5.Баланс азоту в організмі кролів3.2.6.Баланс мінеральних речовин в організмі кролів3.2.6.1.Баланс кальцію3.2.6.2.Баланс фосфору.3.2.6.3.Баланс селену.3.2.7.Забійні якості та маса внутрішніх органів молодняку кролів3.2.8.Біохімічні показники м'яса.3.2.9.Амінокислотний склад м'язів.3.2Оцінка якості шкурок та хутра.3.2Оцінка економічної ефективності використання різних джерел селену в годівлі молодняку кролів.3.3.Виробнича перевірка .3.4.Економічна ефективність згодовування Сел-Плексу молодняку кролів
РОЗДІЛ АНАЛІЗ ТА УЗАГАЛЬНЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ВЛАСНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ.ВИСНОВКИ.ПРОПОЗИЦІЇ ВИРОБНИЦТВУДОДАТКИ.СПИСОК