Ви є тут

Підвищення конкурентоспроможності підприємств молокопродуктового підкомплексу

Автор: 
Рудь Інна Юріївна
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
0409U004911
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
Вступ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . .
Розділ
Теоретичні та методичні основи формування конкурентоспроможності підприємств
аграрного сектора . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
.
1.1. Сутність конкуренції та конкурентоспроможності економічних суб’єктів
1.2. Фактори формування конкурентоспроможності підприємств молокопродуктового
підкомплексу . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
1.3. Методичні основи оцінки конкурентоспроможності . . . . . . . . . . .
Висновки до
розділу . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . .
Розділ
Сучасний стан конкурентоспроможності та розвиток підприємств молокопродуктового
підкомплексу Миколаївської області . . . . . . . . .
2.1. Аналіз стану та тенденції сировинного молочного ринку . . . . . . .
2.2. Розвиток молокопереробних підприємств . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. .
2.3. Оцінка рівня конкурентоспроможності продукції молокопродуктового
підкомплексу . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
2.4. Оцінка фінансового стану підприємств . . . . . . . . . . . . . . .
Висновки до
розділу . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . .
Розділ
Стратегічні напрями підвищення конкурентоспроможності підприємств
молокопродуктового підкомплексу . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . .
3.1. Напрями розвитку виробників молока та підприємств його переробки .
3.2. Розширення агропромислової координації та інтеграції . . . . . . . . . .
3.3. Удосконалення асортименту та підвищення якості готової молочної продукції
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . .
3.4. Основні стратегічні напрями підвищення конкурентоспроможності підприємств
молокопродуктового підкомплексу . . . . . . . . . . . . .
Висновки до
розділу . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . .
Висновки . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . .
Додатки . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . .
Список