Ви є тут

Формування та удосконалення конкурентоспроможності фермерських господарств регіону

Автор: 
Пристемський Олександр Станіславович
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
0409U004966
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
ВСТУП.
РОЗДІЛ 1. НАУКОВІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТО-СПРОМОЖНОСТІ АГРАРНИХ
ПІДПРИЄМСТВ
1.1. Економічна сутність та особливості конкурентоспроможності в аграрному
виробництві
1.2. Принципи формування конкурентоспроможності фермерських
господарств.
1.3. Методичні засади оцінки конкурентоспроможності.
Висновки до
розділу
1.
РОЗДІЛ 2. СТАН, ОСОБЛИВОСТІ ТА ТЕНДЕНЦІЇ ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ
ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПО-ДАРСТВ ХЕРСОНСЬКОЇ
ОБЛАСТІ.
2.1. Місце фермерських господарств у агропромисловому
виробництві…….………………………………………………………………….
2.2. Конкурентоспроможність виробництва фермерських господарств.
2.3. Кооперація фермерських господарств……….
Висновки до
розділу
2….
РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ФЕРМЕРСЬКИХ
ГОСПОДАРСТВ
3.1. Вдосконалення інвестиційне забезпечення фермерських
господарств.
3.2. Застосування інноваційних технологій у виробництві
3.3. Маркетингові аспекти підвищення конкурентоспроможності фермерських
господарств.
Висновки до
розділу
3
ВИСНОВКИ.
ДОДАТКИ.
СПИСОК