- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Методичне забезпечення регулювання процесів відтворення основних засобів харчової промисловості (на прикладі плодоовочевої консервної промисловості України)
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2006
Артикул:
0406U000313 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Трансформація технологій реструктуризації в промисловості
- Економіко-організаційне забезпечення розвитку послуг виробничого характеру
- Організаційно-економічний механізм реалізації стратегії конкуренції підприємствами борошномельної промисловості
- Економічна оцінка організаційного розвитку підприємств промисловості
- Організаційно-економічні фактори підвищення ефективності розвитку цукрової промисловості (на матеріалах Поліського регіону)
- Организійно-економічний механізм використання водних ресурсів в промисловості України
- Мотиваційний механізм підприємництва в промисловому комплексі
- Формування соціально орієнтованої фінансової політики в хлібопекарській промисловості
- Економічна оцінка засобів підтримки потужності вугільних шахт у регіонах з обмеженими запасами
- Вимір і оцінка конкурентоспроможності підприємств плодоовочевої консервної промисловості