- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Удосконалення технологій ферментативного розріджування крохмалю та мальтодекстринів
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2005
Артикул:
3405U001014 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини
- Наукові основи та розроблення високоефективних технологічних процесів очищення дифузійного соку
- Удосконалення технології обробки виноматеріалів на основі розробки методів оцінки препаратів рідких желатинів
- Технологічна оптимізація якості вапняного молока для підвищення ефекту очищення дифузійного соку
- Удосконалення технології напівсухих і напівсолодких столових вин на основі недобродів
- Розвиток наукових основ технології колоїдної стабілізації вин
- Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку з використанням додаткових реагентів
- Розроблення технології високовуглеводного порошку біологічно активної дії із стружки топінамбура
- Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку з використанням додаткових реагентів
- Удосконалення технології високомальтозних сиропів із кукурудзяного крохмалю