- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Облік в ресторанному харчуванні: організація і методика
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2006
Артикул:
0406U004573 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Реформування економічного контролю в Україні (теорія і практика)
- Удосконалення управлінського обліку та аналізу на агропромислових підприємствах (на прикладі галузі рослинництва)
- Бухгалтерський облік в системі макроекономічного управління
- Організація обліку та аналізу роботи транспортних засобів аграрних підприємств
- Облік і аналіз інвестиційної діяльності підприємств
- Удосконалення обліку витрат і калькулювання собівартості продукції виноробства.
- Облік і аудит цінних паперів (на прикладі акціонерних товариств машинобудівного комплексу)
- Облік і аналіз природоохоронної діяльності підприємств хімічної промисловості України
- Облік та контроль виробничих запасів (на матеріалах підприємств хлібопекарного виробництва)
- Облік і контроль витрат виробництва і реалізації продукції швейної промисловості