- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2002
Артикул:
3402U000144 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Застосування електротехнологій для комплексної переробки яблучної сировини
- Удосконалення процесу швидкого заморожування ягід в потоці газу
- Розробка обладнання для жаріння м'яса з високим вмістом сполучної тканини
- Теплообмін в парорідинних течіях теплообмінних апаратів харчових виробництв
- Інтенсифікація процесу екстрагування хмелю за допомогою низькочастотних механічних коливань у пивоварному виробництві.
- Удосконалення процесу видалення нутрощів хамси гідравлічним способом
- Математичне моделювання гідродинаміки двофазового потоку в умовах безперервного віброекстрагування
- Науковi основи теорiї та технiки сушiння харчової сировини у масообмiнних модулях
- Розробка процесу сушіння плодово-ягідної сировини змішаним теплопідводом зі штучним пороутворенням
- Наукові основи ресурсозберігаючого розподілу овочефруктової суспензії на перфорованій поверхні