- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Розроблення процесу імпульсного електроплазмолізу тканини цукрового буряку та способу її комбінованої теплової і електричної обробки
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2003
Артикул:
3403U001014 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Дослідження процесу просіювання сипких матеріалів з метою удосконалення конструкцій просіювачів і збільшення ефективності їх роботи.
- Наукове обґрунтування вибору раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів та обладнання харчових та фармацевтичних виробництв
- Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості
- Підвищення довговічності обладнання харчових виробництв на основі протикорозійних інгібованих систем
- Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для двостороннього жаріння м'яса під осьовим тиском
- Удосконалення процесу тендеризації м'яса за допомогою ультразвукових коливань та його апаратурне оформлення
- Інтенсифікація екстрагування термолабільних субстанцій із застосуванням поверхнево-активних речовин на прикладі групи органопрепаратів
- Науково-технічні основи інтенсифікації масообміну в газорідинних апаратах з регулярними насадками
- Удосконалення апарату для виробництва пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини
- Удосконалення процесу пресування винограду в щоковому пресі