- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Технологія бета каротинового концентрату та збагачених ним консервованих продуктів
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2003
Артикул:
3403U003943 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Розробка технології зберігання овочів у розчинах хлоридів при виробництві маринадів
- Розробка технології функціональних антоціанових добавок з використанням процесів механоактивації та заморожування
- Удосконалення технології швидкозаморожених десертів
- Розробка технології висококалорійних соковмісних напоїв з використанням зерна злакових та бобових культур
- Розробка технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошна
- Розробка технології виноградного соку з високим вмістом фенольних сполук
- Розробка технології виноградного соку з високим вмістом фенольних сполук
- Удосконалення технології концентрованого яблучного соку
- Удосконалення технології виробництва виноградного соку з застосуванням рівномірного електромагнітного поля надвисокої частоти.
- Розробка технологій м'ясорослинних консервованих продуктів