- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Розробка технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошна
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2005
Артикул:
3405U002255 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Удосконалення технології концентрованого яблучного соку
- Розробка технології лактоферментованого березового соку та напоїв на його основі
- Розробка технології зберігання овочів у розчинах хлоридів при виробництві маринадів
- Розробка технології консервування водяного горіха
- Удосконалення технології виробництва виноградного соку з застосуванням рівномірного електромагнітного поля надвисокої частоти.
- Технологія бета каротинового концентрату та збагачених ним консервованих продуктів
- Розробка технології функціональних антоціанових добавок з використанням процесів механоактивації та заморожування
- Розробка технології лактоферментованих овочевих консервованих продуктів
- Удосконалення технології швидкозаморожених десертів
- Розробка технології виноградного соку з високим вмістом фенольних сполук