- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Удосконалення технологій ферментативного розріджування крохмалю та мальтодекстринів
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2005
Артикул:
3405U001014 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку з використанням додаткових реагентів
- Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини
- Удосконалення технології використання деревини дуба у виноробстві
- Розроблення способу одержання дифузійного соку з використанням електроіскрових розрядів
- Розроблення технології високовуглеводного порошку біологічно активної дії із стружки топінамбура
- Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини
- Розроблення способів дезінфекції та підготовки живильної води для екстрагування сахарози з бурякової стружки
- Удосконалення дифузійно-пресової технології вилучення цукрози з бурякової стружки
- Удосконалення технології вилучення сахарози з бурякової стружки із застосуванням полімерного біоцидного препарату
- Комплексна оцінка технологічної якості гібридів цукрових буряків вітчизняної та зарубіжної селекцій.