- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Розроблення та застосування cпособу електрогідравлічної інтенсифікації процесів харчових виробництв
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2005
Артикул:
3405U001401 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Розробка обладнання для жаріння м'яса з високим вмістом сполучної тканини
- Науково-технічні основи інтенсифікації масообміну в газорідинних апаратах з регулярними насадками
- Застосування електродіалізу і мембранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки
- Удосконалення процесу видалення нутрощів хамси гідравлічним способом
- Удосконалення обладнання для концентрування рідких харчових продуктів методом блочного виморожування
- Гідродинамічні процеси обробки сиркових мас в роторно-вихровому емульсорі
- Розробка процесу та апаратурного оснащення комбінованого геліосушіння плодової сировини з автономним енергопостачанням
- Удосконалення процесу адсорбційного очищення яблучного соку та його купажу
- Низькотемпературне концентрування екстрактів рослинної сировини
- Інтенсифікація та оптимізація тепломасообмінних процесів при виробництві органопрепаратів і переробці вторинної сировини м'ясокомбінаті