- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Розроблення та застосування cпособу електрогідравлічної інтенсифікації процесів харчових виробництв
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2005
Артикул:
3405U001401 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Низькотемпературне концентрування екстрактів рослинної сировини
- Наукове обґрунтування процесів і обладнання виробництва харчових напівфабрикатів з нетрадиційної плодоовочевої сировини
- Процес виробництва печінкових паштетів з використанням високого тиску
- Удосконалення процесу адсорбційного очищення питної води та водно-спиртових розчинів
- Сушіння вівсяної крупи у завислому шарі
- Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних виробів
- Удосконалення процесу швидкого заморожування ягід в потоці газу
- Наукове обгрунтування і розробка прогресивних процесів та обладнання для виробництва жарених кулінарних виробів
- Удосконалення процесу обробки арахісової сировини електромагнітним полем надвисокої частоти
- Удосконалення процесу пресування винограду в щоковому пресі