- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Педагогічні умови організації виробничої практики учнів вищого професійного училища кулінарного профілю
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2005
Артикул:
0405U005046 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Підготовка майбутнього інженера-педагога до особистісно орієнтованого навчання в професійно-технічних закладах освіти
- Система формування самостійно-дослідницької діяльності майбутніх учителів іноземних мов у процесі ступеневої підготовки.
- Формування професійних знань учнів професійних училищ у процесі позаурочної роботи з природничо-математичних дисциплін
- Формування у студентів медичного коледжу готовності до пропаганди і реалізації ідей здоровго спосбу життя у майбутній професійній діяльності.
- Теоретичні та методичні основи управління навчально-творчою діяльністю студентів вищих навчальних аграрних закладів
- Формування мотивації навчальної діяльності студентів коледжу економіки та права
- Підготовка вчителів гуманітарних дисциплін у післядипломній освіті до тестового оцінювання навчальних досягнень учнів
- Педагогічні умови формування комунікативної компетентності у майбутніх пілотів цивільної авіації.
- Формування професійної спрямованостi студентiв медичних спецiальностей на початковому етапi навчання.
- Підготовка майбутніх учителів до організації здоров'язберігаючого дозвілля школярів.