- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Педагогічні умови організації виробничої практики учнів вищого професійного училища кулінарного профілю
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2005
Артикул:
0405U005046 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Формування загальнокультурної компетенції майбутніх фахівців технічного профілю в пороцесі вивчення дисциплін гуманітарного циклу
- Підготовка майбутніх учителів початкових класів до організації спілкування учнів у процесі розвиваючих ігор
- Професійна підготовка майбутніх офіцерів до службової діяльності у внутрішніх військах МВС України
- Дидактичні і методичні засади професійної підготовки майбутніх учителів математики у вищих педагогічних навчальних закладах
- Формування художньо-творчих умінь майбутніх фахівців сфери послуг у позанавчальній діяльності вищого професійного училища.
- Формування ціннісних орієнтацій майбутніх учителів засобами сучасної фортепіанної музики
- Підготовка курсантів вищих навчальних закладів МВС України до роботи з попередження насильства в сім’ї
- Формування у майбутніх вчителів здатності до конструювання навчально-пізнавальної діяльності школярів.
- Підготовка майбутніх фахівців дошкільної освіти до роботи з дітьми в поліетнічному соціумі Криму
- Становлення художнього світовідношення майбутніх музикантів-педагогів у процесі професійної підготовки