- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Педагогічні умови організації виробничої практики учнів вищого професійного училища кулінарного профілю
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2005
Артикул:
0405U005046 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Теоретико-методичні основи навчання професійного спілкування студентів вищого аграрного навчального закладу
- Формування оцінно-рефлексивної самостійності майбутніх економістів у процесі фахової підготовки.
- Теоретико-методичні засади формування інформатичних компетентностей майбутніх учителів початкових класів
- Зміст і технологія навчання різьбленню деревини учнів професійно-технічних навчальних закладів
- Розвиток екологічної культури вчителя в системі післядипломної освіти.
- Організація оплати праці науковців у будівництві
- Формування екологічної культури студентів вищих аграрних навчальних закладів I-II рівнів акредитації
- Підготовка студентів класичного університету до виховної діяльності у загальноосвітній школі
- Застосування засобів мультимедіа у процесі підготовки економістів у вищих навчальних закладах І-ІІ рівнів акредитації
- Формування професійно ціннісних орієнтацій студентів мистецько-педагогічних спеціальностей у процесі музично-виконавської діяльності