Ви є тут

Вплив мікроелементів на продуктивність і якість капусти білоголової пізньостиглої та буряка столового на чорноземі типовому лівобережного Лісостепу України.

Автор: 
Куц Олександр Володимирович
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
0409U000130
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ВИКОРИСТАННЯ МІКРОЕЛЕМЕНТІВ В ТЕХНОЛОГІІЇ ВИРОЩУВАННЯ КАПУСТИ БІЛОГОЛОВОЇ ТА БУРЯКА
СТОЛОВОГО (огляд літератури)1. Морфобіологічні особливості та екологічні умови вирощування капусти білоголової пізньостиглої та буряка столового 1. Роль мікроелементів в фізіологічних та біохімічних процесах рослин 1. Дія мікродобрив на урожайність та якість продукції капусти білоголової та буряка столового
РОЗДІЛ 2. УМОВИ ТА МЕТОДИКА ПРОВЕДЕННЯ ДОСЛІДЖЕНЬ 2. Схема та методика проведення досліджень 2. Грунтово-кліматичні умови проведення дослідження2. Технологічні прийоми вирощування капусти білоголової пізньостиглої та буряка столового
РОЗДІЛ 3. ВПЛИВ МІКРОДОБРИВ НА ФОТОСИНТЕТИЧНУ
ДІЯЛЬНІСТЬ, ВМІСТ ТА ВИНОС МАКРО- ТА МІКРОЕЛЕМЕНТІВ РОСЛИНАМИ КАПУСТИ БІЛОГОЛОВОЇ І БУРЯКА СТОЛОВОГО3. Фотосинтетична діяльність рослин капусти білоголової і буряка столового при застосуванні мікроелементів3. Відносний вміст азоту, фосфору та калію в рослинах 3. Винос макроелементів рослинами капусти білоголової та буряка столового, коефіцієнти їх використання з добрив 3. Вміст мікроелементів в рослинах 3. Винос основних мікроелементів рослинами капусти білоголової та буряка столового
РОЗДІЛ 4. ВПЛИВ МІКРОЕЛЕМЕНТІВ НА УРОЖАЙНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ ОВОЧЕВОЇ ПРОДУКЦІЇ 4. Урожайність капусти білоголової пізньостиглої та буряка столового при застосуванні різних мікроелементів4. Вплив мікродобрив на розмір та масу продуктивних органів овочевих рослин4. Хімічні показники та вміст нітратів в головках капусти та коренеплодах буряка столового
РОЗДІЛ 5. ДІЯ МІКРОЕЛЕМЕНТІВ НА ЗМІНУ ХІМІЧНИХ
ПОКАЗНИКІВ ОВОЧЕВОЇ ПРОДУКЦІЇ ПІД ЧАС ЗБЕРІГАННЯ
ТА ПРИ ПЕРЕРОБЦІ 5. Зміна хімічних показників в головках капусти білоголової пізньостиглої і коренеплодах буряка столового під час зберігання5. Вплив внесених мікродобрив на якість капусти білоголової пізньостиглої та придатність її до переробки ферментацією 5. Дія мікродобрив на ураженість капусти хворобами при її
зберіганні в осіннє-зимовий період
РОЗДІЛ 6. ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ТА БІОЕНЕРГЕТИЧНА ОЦІНКА ЗАСТОСУВАННЯ МІКРОДОБРИВ 6. Економічна ефективність використання мікроелементів в системі удобрення капусти білоголової пізньостиглої та буряка столового 6. Біоенергетична оцінка застосування мікродобрив
РОЗДІЛ 7. РЕЗУЛЬТАТИ ВИРОБНИЧОЇ ПЕРЕВІРКИ ТА ВПРОВАДЖЕННЯ ОСНОВНІ ВИСНОВКИРЕКОМЕНДАЦІЇ ВИРОБНИЦТВУДОДАТКИСПИСОК