- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Вдосконалення якості концентрованих томатопродуктів в процесі їх виробництва
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2009
Артикул:
0409U005557 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Формування споживних властивостей заморожених напівфабрикатів із томатних овочів
- Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності
- Споживні властивості і збереженність вафель з рослинними добавками.
- Формування якості дрібнодисперсних порошкоподібних барвників - БАД із столового буряка та їх використання в продуктах харчування
- Формування асортименту та якості тканин для опорядження підприємств ресторанного господарства
- Оцінка ефективності брендингу на основі функціонального підходу
- Товарознавча оцінка шкурок хутрового кроля
- Міжнародна трудова міграція в умовах глобалізації
- Товарознавча оцінка синтетичних мийних засобів для дитячого одягу
- Впровадження системи маркетингових технологій при здійсненні імпортних операцій