- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Науково-практичне обґрунтування і розробка технології консервованих функціональних напоїв
Тип роботи:
Дис. докт. наук
Рік:
2008
Артикул:
3508U000032 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Розробка технології плодових соків з підвищеним збереженнямбіологічно активних речовин
- Розробка технології консервування водяного горіха
- Наукове обґрунтування технологій каротиноїдних і хлорофілвмісних дрібнодисперсних рослинних добавок
- Удосконалення технології виробництва консервованого зеленого горошку.
- Розробка процесів холодильної технології плодів манго методами теплофізичного моделювання.
- Технологія бета каротинового концентрату та збагачених ним консервованих продуктів
- Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму
- Розробка енергозберігаючих технологій виробництва варення
- Розробка технології лактоферментованого березового соку та напоїв на його основі
- Розробка технологій м'ясорослинних консервованих продуктів