- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Комплексна оцінка технологічної якості гібридів цукрових буряків вітчизняної та зарубіжної селекцій.
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2004
Артикул:
3404U002734 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Удосконалення технології напівсухих і напівсолодких столових вин на основі недобродів
- Удосконалення дифузійно-пресової технології вилучення цукрози з бурякової стружки
- Удосконалення технології обробки виноматеріалів на основі розробки методів оцінки препаратів рідких желатинів
- Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини
- Розроблення cпособів інтенсифікації цукрових утфелів
- Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку з використанням додаткових реагентів
- Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини
- Удосконалення способу антисептування сусла в технології етилового спирту із крохмалевмісної сировини
- Розроблення способів дезінфекції та підготовки живильної води для екстрагування сахарози з бурякової стружки
- Розроблення способу одержання дифузійного соку з використанням електроіскрових розрядів