- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Науково-технічні основи сушіння кісточкових фруктів струмами високої і надвисокої частоти
Тип работы:
Дис. докт. наук
Год:
2008
Артикул:
0508U000010 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Розробка обладнання для жаріння м'яса з високим вмістом сполучної тканини
- Науково-технічні основи інтенсифікації масообміну в газорідинних апаратах з регулярними насадками
- Удосконалення процесу різання хліба з врахуванням впливу його структурно-механічних властивостей
- Наукові основи аналізу та керування кінетикою сушіння харчової сировини
- Математичне моделювання гідродинаміки двофазового потоку в умовах безперервного віброекстрагування
- Процес виробництва печінкових паштетів з використанням високого тиску
- Наукове обґрунтування впливу механічних коливань на інтенсифікацію процесів переробки харчової сировини
- Дослідження витрат енергії на сколочування вершків у масло з метою інтенсифікації процесу і розрахунку обладнання
- Удосконалення процесу та обладнання для стабілізації якості вишневого соку з використанням високого тиску
- Формування віброакустичних характеристик машин очистки коренебульбоплодів періодичної дії для підприємств харчування