- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Науково-технічні основи сушіння кісточкових фруктів струмами високої і надвисокої частоти
Тип роботи:
Дис. докт. наук
Рік:
2008
Артикул:
0508U000010 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Процес виробництва печінкових паштетів з використанням високого тиску
- Удосконалення процесу швидкого заморожування ягід в потоці газу
- Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для двостороннього жаріння м'яса під осьовим тиском
- Удосконалення процесу обробки пива високим тиском з метою стабілізації його якості
- Інтенсифікація сушіння яблучних вичавок та удосконалення процесів їх промислового використання.
- Розробка ресурсозберігаючого процесу очищення плодів перцю солодкого та його апаратурне оформлення
- Розробка процесу сушіння плодово-ягідної сировини змішаним теплопідводом зі штучним пороутворенням
- Мікрохвильова обробка зерна під час руху у віброканалі
- Науковi основи теорiї та технiки сушiння харчової сировини у масообмiнних модулях
- Теплообмін в парорідинних течіях теплообмінних апаратів харчових виробництв