- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Удосконалення технології рідких цукропродуктів із кукурудзяної сировини.
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2006
Артикул:
3406U001004 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Удосконалення технології червоних столових вин на основі використання вуглекислотної мацерації
- Наукове обгрунтування та розроблення способів очищення дифузійного соку
- Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини
- Розроблення технології високовуглеводного порошку біологічно активної дії із стружки топінамбура
- Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини
- Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини
- Удосконалення технології вилучення цукрози з бурякової сировини
- Розробка технології та обладнання для інактивації мікрофлори виноматеріалів шляхом мікрохвильової дії
- Розроблення способів дезінфекції та підготовки живильної води для екстрагування сахарози з бурякової стружки
- Розробка технології пектинових екстрактів та способу їх сушіння.