- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Моделювання та оптимізація технологічних процесів очищення дифузійного соку.
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2003
Артикул:
3403U003533 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини
- Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку з використанням додаткових реагентів
- Удосконалення способу антисептування сусла в технології етилового спирту із крохмалевмісної сировини
- Удосконалення технології вилучення цукрози з бурякової сировини
- Розроблення способів дезінфекції та підготовки живильної води для екстрагування сахарози з бурякової стружки
- Удосконалення технології шампанських та ігристих вин на основі раціонального використання сировини та допоміжних речовин
- Науково-технічні основи технології виробництва сусла й виноматеріалів
- Удосконалення підготовки цукрових розчинів до процесу кристалізації
- Розроблення способів очищення дифузійного соку погіршеної якості з використанням мінералу глауконіту
- Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини