- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Удосконалення технології рідких цукропродуктів із кукурудзяної сировини.
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2006
Артикул:
3406U001004 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку з використанням додаткових реагентів
- Розроблення способів дезінфекції та підготовки живильної води для екстрагування сахарози з бурякової стружки
- Удосконалення технологій ферментативного розріджування крохмалю та мальтодекстринів
- Удосконалення способів очищення транспортерно-мийної води та дезинфекції екстрактора з метою зменшення втрат цукрози від розкладання
- Удосконалення технології обробки виноматеріалів на основі розробки методів оцінки препаратів рідких желатинів
- Науково-технічні основи технології виробництва сусла й виноматеріалів
- Удосконалення технології харчового сиропу із цукрового сорго
- Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини
- Удосконалення попередньої вапнокарбонізації дифузійного соку
- Удосконалення технології вилучення цукрози із міжкристального розчину утфелю останньої кристалізації