- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Удосконалення технології рідких цукропродуктів із кукурудзяної сировини.
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2006
Артикул:
3406U001004 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Удосконалення технологій ферментативного розріджування крохмалю та мальтодекстринів
- Наукове обгрунтування та розроблення способів очищення дифузійного соку
- Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку з використанням додаткових реагентів
- Обґрунтування ефективних способів гідролізу інуліну цикорію та використання гідролізатів в харчових технологіях
- Удосконалення попередньої вапнокарбонізації дифузійного соку
- Удосконалення технології харчового сиропу із цукрового сорго
- Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку з використанням додаткових реагентів
- Наукові основи вдосконалення технології білих столових вин шляхом регулювання окислювально-відновних процесів їх виробництва
- Удосконалення технології вилучення цукрози із міжкристального розчину утфелю останньої кристалізації
- Удосконалення технології вилучення сахарози з бурякової стружки із застосуванням полімерного біоцидного препарату