Ви є тут

Мікроміцети зерна вівса, їх токсигенні властивості та вплив фумонізину В1 на курчат

Автор: 
Білан Андрій Валерійович
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
3409U003621
129 грн
Додати в кошик

Вміст

З М І С Т
ПЕРЕЛІК УМОВНИХ СКОРОЧЕНЬ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. Огляд літератури
1.1. Розповсюдження мікроміцетів
1.2. Біологічна дія мікотоксинів
1.3. Мікотоксини грибів роду Fusarium
1.4. Вплив токсинів гриба Fusarium moniliforme Sheldon на організм тварин
1.5. Методи визначення токсигенності мікpоміцетів
1.6. Методи нейтралізації мікотоксинів
РОЗДІЛ 2. Вибір напрямів досліджень. Матеріали і методи досліджень
2.1. Методи мікологічних досліджень
2.2. Методи мікотоксикологічних досліджень
2.3. Методи біохімічних і патоморфологічних досліджень
РОЗДІЛ 3. Визначення кількісного та якісного складу мікобіоти зерна вівса
РОЗДІЛ 4. Вивчення токсигенних властивостей виділених грибів
4.1. Визначення здатності фузаріїв продукувати Т- і F- токсини,
моніліформін, фумонізин В?, фузарин С та фузарієву кислоту
4.2. Токсигенні властивості грибів Aspergillus flavus та Alternaria alternata
4.3.Вплив факторів зовнішнього середовища на біосинтез моніліформіну та
фумонізину Вэ грибом F. moniliforme Sheldon
4.4. Вивчення характеру дії культуральної рідини гриба Fusarium moniliforme
Sheldon на білих мишей
4.5. Вивчення впливу фумонізину В? на організм курчат та протективної дії
мікосорбу
РОЗДІЛ 5. Розробка методики експресного визначення здатності грибів роду
Fusarium продукувати зеараленон (F- токсин)
РОЗДІЛ 6. Аналіз та узагальнення результатів дослідження
ВИСНОВКИ
ПРАКТИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
СПИСОК