- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Розроблення методів контролю бурякоцукрового виробництва за вмістом токсичних елементів в сировині, напівпродуктах та продукції
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2006
Артикул:
3406U002349 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Розроблення способів дезінфекції та підготовки живильної води для екстрагування сахарози з бурякової стружки
- Моделювання та оптимізація технологічних процесів очищення дифузійного соку.
- Розроблення cпособів інтенсифікації цукрових утфелів
- Комплексна оцінка технологічної якості гібридів цукрових буряків вітчизняної та зарубіжної селекцій.
- Розвиток наукових основ технології колоїдної стабілізації вин
- Удосконалення технології високомальтозних сиропів із кукурудзяного крохмалю
- Удосконалення підготовки цукрових розчинів до процесу кристалізації
- Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини
- Удосконалення технології вилучення сахарози з бурякової стружки із застосуванням полімерного біоцидного препарату
- Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини